Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Θεολογία και πνευματική υγεία


Είναι καιρός πλέον να μιλήσουμε με ειλικρίνεια και να θέσουμε τη βάση της προβληματικής εκεί που πρέπει. Μέσα σε μια κοινωνία πάντα υπήρχαν και υπάρχουν υγιείς άνθρωποι, που σκέφτονται με τρόπο υγιές και άνθρωποι μη υγιείς που παράγουν σκέψεις ανθυγιεινές. Αυτό το πρόβλημα δεν πηγάζει απο μια απλή έλλειψη ικανότητας των συγκεκριμένων εγκεφάλων να καταλάβουν, αλλά απο μία ασθένεια που τους ωθεί σε μία εντελώς λανθάνουσα κατάσταση σκέψης που ώς αποτέλεσμα έχει να λαμβάνουν το σωστό ώς κάτι παράλογο. Σε αυτούς ακριβώς τους ανθρώπους θα πρέπει όλοι εμείς που σκεφτόμαστε λογικά, να στρέψουμε την προσοχή μας προκειμένου η υποτροπιάζουσα πάθησή τους να μην εξελιχτεί σε πανδημία και πλήξει την ζοφερή εικόνα της υπέροχης πραγματικότητάς, τη ρίζα της άρτιας οργανωμένης κοινωνικής μας δομής.

Τα ερωτήματα λοιπόν θα πρέπει να αναλυθούν είναι δύο.

α) Πως ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους που πάσχουν απο αυτή τη περίεργη νόσο;
β) Τι μπορούμε να κάνουμε προκειμένου να τους βοηθήσουμε αυτούς και κατ' επέκταση την ασφάλεια της κοινωνικής μας συνοχής;

Το πρώτο ερώτημα είναι σχετικά απλό. Οι άνθρωποι που νοσούν έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και συμπτώματα όπως, το ότι αντιδρούν σε αυτό που η κοινή λογική προστάζει, αμφισβητούν την ποιότητα του συστήματος, βλέπουν παντού δολιότητα και διαφθορά, θέλουν ο κόσμος να αλλάξει, θεωρούν ότι οι κατέχοντες την εξουσία δεν εξυπηρετούν το γενικό καλό αλλά ότι αντιθέτως, προάγουν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα μιας κλειστής κάστας (κατά βάση οι ίδιοι δεν μπορούν να κατονομάσουν ποιοι είναι μέσα σε αυτή την κάστα)  και πολλά τέτοια στοιχεία. Τους ανθρώπους αυτούς θα τους ακούσετε σε μέσα μαζικής ενημέρωσης να ομιλούν ώς ειδήμονες σε θέματα παρουσιάζοντας στοιχεία που έχουν ανακαλύψει οι ίδιοι, έξω απο τα δεδομένα και αποδεκτά που μας προσφέρουν εκείνοι που ξέρουν το καλό μας και που δεν είναι άλλα απο τα ευσεβή Μ.Μ.Ε . Οι περισσότεροι απο εμάς έχουν ανατραφεί πλειστάκις απο αυτά πνευματικά και σε πολλές εξέχουσα θετικές περιπτώσεις κατα αποκλειστικότητα.
Αυτό το φαινόμενο του οι ασθενείς να εμφανίζονται και να προσπαθούν να μας νουθετήσουν στο παράλογο της σκέψης τους, είναι ευτυχώς περιορισμένο για τον λόγο του ότι, οι κατέχοντες τα μέσα που διακινούν την πληροφορία, έχει φροντίσει το Άγιο φρόνημα του Κυρίου μας να τους φωτίσει έτσι που να τους αποκλείουν και να τους περιορίζουν αποτρέποντας την μόλυνση και της δικής μας σκέψης.
Στις σημερινές μέρες μάλιστα που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει μία αναγκαστική προσωρινή στενότητα (έργο του σατανά και αυτό), έχουν δημιουργηθεί δυστυχώς και οι κατάλληλες συνθήκες
προκειμένου η συγκεκριμένη νόσος να υπεισέλθει εις μίαν υποδόρια μετάστασην εξαιρετικά επικίνδυνης. Ο ιός αγαπητοί μου συνάνθρωποι, έχει δυστυχώς εξελιχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε, εκείνοι που τον διαθέτουν να φαίνονται περισσότερο πειστικοί, ο λόγος τους να αγγίζει περισσότερο τις ψυχές μας. Και όλα αυτά επειδή η πρόσκαιρη δυσκολία απο την οποία βαλλόμαστε πανταχόθεν μας έχει κάνει ευάλωτους στις προτροπές του σατανά. Θα πρέπει τώρα που βρισκόμαστε στα δύσκολα, να καταλάβουμε ότι ο Κύριος μας, θέλει να δοκιμάσει την πίστη μας και γι αυτό ακριβώς θα πρέπει να γίνουμε περισσότερο δυνατοί, να αποτάξουμε τα ύπουλα κελεύσματα του εωσφόρου και να παραμείνουμε σταθεροί αναζητώντας την πίστη βαθιά μέσα μας έτσι ώστε να βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας.
 Φυσικά δεν χρειάζεται να σας πω ότι, ο βασικότερος λόγος δια τον οποίον οι φτωχοί μας συνάνθρωποι παγιδεύτηκαν στο δίχτυ του κακού, είναι η απομάκρυνσή τους απο την ορθή ενημέρωση. Γιατί πείτε μου αγαπητοί μου, τι άλλο χρειαζόμαστε για ενημέρωση πέρα απο τα κανάλια του Κυρίου μας που μας λένε πάντα την αλήθεια και θέλουν πάντα το καλό μας; Μια χαρά δεν ήμασταν τόσα χρόνια με το Σκάι, το Μεγκα, τον Αντέννα και με τα τόσο αγαθά και όμορφα παιδιά που με την απαστράπτουσα θεόκλητη εμφάνισή τους, μας έδειχναν το σωστό δρόμο του κυρίου; Γιατί τώρα να γυρίσουμε τις πλάτες μας σε αυτά επειδή η επιχειρηματολογία τους έχει εξασθενήσει; Αυτό δεν είναι παρά έργο του Σατανά. Ο τρισκατάρατος είναι αυτός που με τα πολυποίκιλα και έντεχνα μέσα του, αφαίρεσε απο τον λόγο των σοφών ηγετών μας την ικανότητά τους να παράγουν ισχυρά τεκμήρια. Δεν το έχετε προσέξει; Δεν έχουν επιχειρήματα πια και αυτό ακριβώς είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε και να καταλάβουμε ότι είναι έργο του κακού για το οποίο ο Πάνσοφος κύριος εργάζεται νυχθημερόν προκειμένου να εξολοθρεύσει.
Και εμείς αγαπητοί μου πιστοί, θα πρέπει να γίνουμε αρωγοί στο έργο του γιατί έτσι θα εξασφαλίσουμε την παρουσία μας δίπλα Του εις τους αιώνας των αιώνων.

 Ερχόμαστε πάραυτα στο τι πρέπει να κάνουμε δια την νόσον ταύτην. Πρωτ'απόλα να μην δεχόμαστε καμία πληροφορία πέρα απο τα μέσα που ο ίδιος ο Κύριος μας έχει υποδείξει. Κοινώς οτιδήποτε προέρχεται απο το δυαδίκτυο, απο παρακμιακούς σταθμούς ραδιοφώνου και κανάλια, τα οποία έρχονται σαφώς σε αντίθεση με την άρχουσα τάξη, αποτελεί παγίδα του σατανά που σκοπό έχει να μας παρασύρει σε σκέψεις κακές. Και περισσότερο απόλα θα πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά μας απο τις διαδικτυακές σειρήνες που ελλοχεύουν ανά πάσα στιγμή να μας προβάλουν το αντίθετο ως λογικό.
 Θέτομεν ώς ζωντανό παράδειγμα το εξής.
Αν ας πούμε ο εκάστοτε πρωθυπουργός μας λέει ότι θα πρέπει να πάρουμε χρήματα απο φόρους προκειμένου να δώσουμε σε ανακεφαλαίωση και να σώσουμε τις τράπεζές μας... δεν θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν είναι σωστό η λάθος. Δεν θα πρέπει καν να αναρωτιέστε γιατί γίνεται αυτό, τι σημαίνει η λέξη ανακεφαλαίωση, απλά θα πρέπει να το δεχτείτε ως προαπαιτούμενο σωτηρίας της υπέροχης κοινωνικής μας υπόστασης. Αν για παράδειγμα θα ακούσετε απο τα σοφά αρμόδια χείλη που κρατούν τα ηνία του υπέροχου τόπου μας, ότι θα πρέπει να περικόψομεν περεταίρω τους μισθούς και τις συντάξεις προκειμένου να πάρουμε την επόμενη δόση γιατί αλλιώς θα έρθει η καταστροφή..... μην το αμφισβητείτε. Αν τα επιχειρήματά του σας φαίνονται ασθενή, απλά αποφύγετε να το σκεφτείτε. Μην μπείτε καν στον κόπο να αναλύσετε την καταστροφή γιατί ο σατανάς θα έχει προλάβει να μπει στη σκέψη σας και μπορεί να σας οδηγήσει σε συμπεράσματα περίεργα και μηδενιστικά. Μη βλέπετε ειδήσεις παρά μόνο στα κανάλια του Κυρίου μας, που εκτός ότι κάνουν θεάρεστο έργο ελεημοσύνης (βλέπει Σκάι) , ομονοούν το σωστό και το βέλτιστο δια τον τόπο. Αναλυτές όπως ο Πορτοσάλτε, Ο Παπαδημητρίου, ο Πρετεντέρης κοκ είναι φωτισμένοι και μας δείχνουν το σωστό δρόμο και κυρίως είναι του Κυρίου. Αναλυτές όπως ο Βαρουφάκης , ο Λαπαβίτσας, ο Λαβδιώτης, Ο Καζάκης, είναι προσωποποίηση του Σατανά γιατί μας βάζουν και σκεφτόμαστε. Γι αυτό θα σας δώσω και άλλη μία απόδειξη.. προσέξτε τα μάτια των συγκεκριμένων ανθρώπων πόσο ανελέητα κακά είναι όταν αμφισβητούν. Είναι ο διάολος μέσα τους.
 Για να μην πούμε και το άλλο… ότι έχουν και επιχειρήματα (άρα είναι του Σατανά). Ενώ οι φωτισμένοι με το πνεύμα του κυρίου μας; Έχουν το αγαθό βλέμμα μιας άκακης αγελάδας που μασά γοερά το χορταράκι της, επικαλούνται συχνότατα τον Κύριό μας και το σημαντικότερο.. Δεν έχουν κανένα επιχείρημα. Αυτό ακριβώς είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της ανιδιοτέλειάς τους. Έχουν μάθει να δέχονται ώς αξίωμα κάτι που δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να το ψάξουν περισσότερο. Ενώ οι άλλοι το ψάχνουν... άρα είναι άπιστοι και άρα σατανιστές.
 Το χειρότερο απο όλα βέβαια είναι κάτι που <<Θεός Φυλάξει>> αμαρταίνω μόνο που το σκέφτομαι. Κάποιοι απο αυτούς, τολμούν να προφέρουν ξεδιάντροπα ότι ίσως είναι καλύτερο να βγούμε απο το Ευρώ. Άκουσον άκουσον να βγεί η χώρα μας απο το Ευρώ . Αν είναι δυνατόν.  Γιατί θα πρέπει να σας πω,  ότι το Ευρώ είναι του Θεού. Γιατί; Μα πολύ απλό, το θέτουν ώς σωστό οι θεόσταλτοι αναλυτές μας, προβάλλεται ως απαραίτητο απο όλα τα κανάλια μας, το προβάλουν ως σωστό όλοι και οι μεγάλοι ηγέτες μας και … το κυριότερο… το έχει στοχεύσει ο Σατανάς. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν εκλείψει τα επιχειρήματα του σωστού του. Ο Σατανάς έχει εισβάλει μέσα σε όλα τα οικονομικά στοιχεία και το κάνει να φαίνεται ώς αρνητικό. Εμείς όμως πρέπει να το πιστεύομεν δίχως να το ερευνούμε .
 Γι αυτό το ευρώ είναι του Θεού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου